MKB Recruitment

MKB Recruitment

RecCen, Recruitment Center, is grondlegger van de formule MKB Recruitment. MKB Recruitment is speciaal ontwikkeld voor bedrijven zonder eigen recruiter, recruitment afdeling of recruitment center.

Specialist in Recruitment
RecCen is specialist in recruitment oftewel werving en selectie. De mensen van RecCen zijn ervaringsdeskundigen in het optimaal gebruiken van online media zoals vacaturebanken, doelgroep vacaturebanken, sociale netwerken en niche websites. Daarnaast zijn onze recruitment specialisten in staat om uitermate een goede 1e selectie toe te passen zodat u alleen passende kandidaten op uw bureau krijgt.
Kennis van Recruitment
Daarnaast hecht RecCen grote waarde aan het bijhouden door (zelf)studie en bovenal van het creeëren van de nieuwe mogelijkheden die online media bieden als wervingskanaal. Hierdoor loopt u als opdrachtgever samen met RecCen voorop in het optimaal benutten van het beste middel om kandidaten te werven: online media.

´´Nog geen 25% van MKB bedrijven maakt structureel gebruik van online media zoals vacaturebanken, niche websites en sociale netwerken´´

Als u kiest voor RecCen kiest u voor online werven op tientallen vacaturebanken en niche websites en krijgt u alleen passende kandidaten geïntroduceerd. Daarnaast zoeken onze recruitment specialisten in online CV databases met meer dan 500.000 werkzoekenden. Voor een uitgebreide uitleg over onze unieke werkwijze ga naar Werkwijze RecCen. RecCen biedt betaalbare succesvolle werving en selectie aan via Labels. Klik op één van onderstaande Labels en ontdek uw voordelen van RecCen en een Label.

Advertenties

  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: