Vacature ACCOUNTMANAGER in Gorinchem

Merford Special Doors BV ontwikkelt, produceert, levert en monteert een breed assortiment hoogwaardige technische deuren, waaronder geluidsisolerende-, kogelwerende-, akoestische-, brand-, trafo- en tunneldeuren.

De organisatie is samengesteld de afdelingen verkoop, engineering, werkvoorbereiding, productie, inkoop & logistiek, R&D en montage. In teamverband realiseren we technisch hoogwaardige producten en projecten in samenwerking met onze klanten. Naast de speciale deuren houdt deze afdeling zich ook bezig met het ontwikkelen, leveren en monteren van roosters en roosterpuien.

Ter uitbreiding van de organisatie zijn we op zoek naar versterking in de functie van: 

ACCOUNTMANAGER

De functie

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van contacten met bestaande relaties voor opbouw, de uitbouw en optimalisatie van de opdrachtenportefeuille. Je legt contact met potentiële klanten, bezoekt je relaties en verzorgt offerte- en ordertrajecten. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van bezoekrapportages en het up to date houden van het klantinformatiesysteem. Je werkt vanuit een adviesrol voor de klant. Je bent een vraagbaak, denkt mee in de door de klant geschetste problematiek en draagt mogelijkheden en oplossingen aan. In samenwerking met de sales engineer binnendienst stel je offertes op en volg je deze op. Kortom; je levert een zeer belangrijke bijdrage aan het realiseren van de commerciële doelstellingen van de organisatie.

Wij vragen

–  HBO werk- denkniveau, richting Techniek, bij voorkeur werktuigbouwkunde;

–  5 – 10 jaar relevante werkervaring binnen de sectoren industrie of bouw is een pré;

–  Sterke commerciële en communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als verbaal;

–  Goede beheersing van Engels en Duits, zowel schriftelijk als verbaal.

Wij bieden

Wij bieden een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden en ruime mogelijkheden jezelf te ontwikkelen binnen een internationale en innovatieve onderneming met veel ruimte voor persoonlijk initiatief en ondernemerschap.

Heb jij interesse in de vacature van Accountmanager bij Merford? Klik dan hier om online te kunnen solliciteren.

De uiterste datum voor het indienen van sollicitaties is 11 april 2013.

Let op: Geef je CV en motivatiebrief een ‘unieke’ naam, bijvoorbeeld in combinatie met eigen naam en vacature waarop je solliciteert, zodat jouw sollicitatie correct verwerkt wordt in het systeem. Ook is het beter om geen “&’ tekens te gebruiken.

Advertenties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: