Vacature .NET Developer in Ridderkerk

Bedrijfsprofiel

Wij brengen de software Relatics op de markt; een revolutionair product waarmee gebruikers alle informatie rondom hun projecten kunnen beheren. Wereldwijd beheren tienduizenden gebruikers hun informatie over high capital projects (totale projectsom > 50 miljard euro) in Relatics.

Functie omschrijving

Bij Relatics zijn we altijd op zoek naar talent. Wil je graag meewerken aan de ontwikkeling van onze revolutionaire software Relatics? Ben jij die expert met bijzondere kennis en ervaring? Of ben je de starter met een grenzeloze ambitie en durf je te dromen? Heb je humor en hou je van technologische over-the-edge innovaties? Kom dan het hechte team van Relatics versterken.

Als .NET Developer werk je in een team met ervaren en goed opgeleide collega’s aan de voortdurende ontwikkeling van onze zeer innovatieve software Relatics (Deloitte Fast 50 in 2009 en 2010, FD Gazelle Award in 2010, 2011 en 2012). Wij stellen ambitieuze doelen zodat je dagelijks nieuwe uitdagingen vindt in je werk.

Functie eisen

• Je hebt één hoofddoel: nog beter worden;
• Je hebt een voorliefde voor het ontwikkelen van mooie en kwalitatief hoogwaardige programma’s;
• Je vindt programmeren leuk en de taal doet er voor jou niet zo toe (wij werken o.a. met C#, Javascript, MVC, SQL en AJAX);
• Je bent niet contactschuw, integendeel, je praat graag.

Arbeidsvoorwaarden

Wij kennen een gezellige en open werksfeer, wij zijn gedreven en gepassioneerd. Wij hechten zeer veel waarde aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. De carrière- en ontplooiingsmogelijkheden zijn bij ons dan ook groot en worden sterk gestimuleerd. Daarnaast bieden wij uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Waaronder een auto van de zaak, een pensioenregeling en een riante bonusregeling. Want wie goed werkt, moet goed worden beloond.

Heb jij interesse in de vacature van . NET Developer bij Relatics?
Als deze vacature jou aanspreekt en je voldoet aan de functie- eisen, komen wij graag met jou in contact! Je kunt jouw sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en een compleet CV versturen.

De uiterste datum voor het indienen van sollicitaties is 5 april 2013.

Let op: Geef je CV en motivatiebrief een ‘unieke’ naam, bijvoorbeeld in combinatie met eigen naam en vacature waarop je solliciteert, zodat jouw sollicitatie correct verwerkt wordt in het systeem. Ook is het beter om geen “&’ tekens te gebruiken.

Advertenties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: