Vacature Servicemonteur Binnendienst in Hendrik Ido Ambacht

Bedrijfsprofiel

STILL hoort sinds lange tijd tot de toonaangevende aanbieders van heftrucks, magazijntrucks en trekkers, evenals de modernste systemen voor intralogistiek. We zijn wereldwijd succesvol actief met over 7.000 medewerkers, 4 productievestigingen, 14 vestingingen in Duitsland, 20 dochterondernemingen in het buitenland en een wereldwijd dealernetwerk. Met hoogste kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatieve techniek voldoet STILL vandaag en morgen aan de eisen van kleine, middelgrote en grote ondernemingen.

Functie omschrijving

STILL maakt al meer dan 50 jaar intern transportmiddelen, zoals (elektrische) vorkheftrucks. Daarmee staan we aan de top. Daar willen we graag blijven, dus moeten onze trucks perfect worden afgeleverd en perfect worden onderhouden. En dat kan jij doen. Na een interne opleiding ga je onderhoud en reparaties verrichten aan intern transport materieel. Ook het afleveringsgereed maken is een onderdeel van je functie.

Functie eisen

Ben je een automonteur met een technische opleiding op MBO-niveau (autotechniek/werktuigbouw) en enkele jaren werkervaring? Houd je van top-techniek, wil je meer leren over elektrisch rijden en wil je kwaliteit leveren? Dan ben je van harte welkom in ons team en onder onze heftrucks. Maar dan moet je natuurlijk wel even solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Een leuk team, een mooi bedrijf, een prima salaris, de kans om vakwerk te leveren en te werken met de modernste techniek – leuker werk dan bij STILL vind je haast niet volgens onze monteurs. Het komt dan ook niet vaak voor dat er iemand vertrekt. Maar nu gaat een collega met pensioen. En dus komt er bij STILL in Hendrik Ido Ambacht een plekje vrij voor een servicemonteur binnendienst.

Interesse? Solliciteer dan direct via deze link:
http://www.reccen.nl/vacatures/techniek/servicemonteur-binnendienst-#formulier
De procedure loopt tot 6 januari 2012.

Jouw sollicitatie wordt binnen enkele werkdagen in behandeling genomen.  

Advertenties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: