Vacature Communicatieadviseur in Den Haag

Ervaring. Expertise. Innovatie. Teamwork. Passie. Creativiteit. Daar staat NLO al bijna 125 jaar voor. Dat dit geen holle frasen zijn, bewijzen onze meer dan 130 professionals iedere dag weer met hun kennis, kunde en ervaring. Wij werken in klantgerichte teams, om onze klanten een zo compleet mogelijk advies te kunnen geven. Met slimme oplossingen en een scherp oog voor de business waarin de klant opereert. Door permanent te investeren in innovatieve oplossingen en systemen, waardoor klanten nog beter worden bediend. Het resultaat van al deze inspanningen mag er zijn. NLO is een van de meest toonaangevende adviesbureaus in Europa. Met een klantenlijst waar we trots op zijn en waarop zowel multinationals als grote en middelgrote Nederlandse en internationale bedrijven staan. NLO heeft vestigingen in Den Haag (hoofdkantoor), Ede en Eindhoven.

Functie omschrijving

Nederlandsch Octrooibureau (NLO) is een van de grootste en meest toonaangevende adviesbureaus op het gebied van Intellectuele Eigendom. In de nabije toekomst willen wij deze sterke positie nog verder uitbouwen. Communicatie speelt hierin een belangrijke rol. Wij zijn op zoek naar een communicatieadviseur die onze communicatieafdeling komt versterken. De voornaamste taak van deze adviseur is het vertalen van het enorme potentieel van onze organisatie naar relevante communicatie, afgestemd op de verschillende doelgroepen. In de praktijk betekent dit dat je niet alleen een bijdrage levert aan de communicatiestrategie, maar ook verantwoordelijk bent voor de uitwerking. Je stelt communicatieplannen op, je maakt collega’s enthousiast voor deze plannen en betrekt hen bij de uitvoering. Daarbij heb jij de regie stevig in handen. In de plannen die je ontwikkelt zal online communicatie een belangrijke rol spelen. Zo ben je verantwoordelijk voor de website, de online nieuwsbrieven en de inzet van social media. Ook hier geldt dat jij het initiatief neemt, een goed doordacht plan maakt en collega’s betrekt bij de uitvoering.

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde HBO/WO communicatieopleiding, aangevuld met minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie in de zakelijke dienstverlening. Het schrijven en redigeren van artikelen, nieuwsbrieven en webteksten zijn onderdeel van deze functie. Uitstekende redactionele vaardigheden zijn dan ook een must. Net als een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal. Je hebt een gestructureerde aanpak en organisatorische kwaliteiten. Je ontwikkelt met veel enthousiasme nieuwe plannen en ideeën en voert deze met dezelfde betrokkenheid uit. Je kunt goed samenwerken en hebt veel overtuigingskracht. Door je ervaring kun je geheel zelfstandig projecten van A tot Z begeleiden. Naast je representatieve voorkomen, ben je analytisch sterk en resultaatgericht.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband. Parttime (minimaal 4 dagen) is bespreekbaar. Het salaris is marktconform. NLO biedt een uitstekend en concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een aantrekkelijke bonusregeling. Ons bedrijf kenmerkt zichzelf door een commerciële attitude en de bedrijfscultuur is open en informeel

Advertenties
    • P(eter) Baven
    • 8 augustus 2013

    Ik heb vele jaren ervaring in het communicatie vak en kom graag in aanmerking voor een eerste verkennend gesprek over de vervulling van deze vacature.

  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: