Vacature Boekhouder in Molenaarsgraaf

Bedrijfsprofiel

Van Leussen Van den Broek Notarissen is een modern en dynamisch notariskantoor, gelegen in de Alblasserwaard. Wij hebben ons door de jaren heen onderscheiden door snelle service en gedegen kwaliteit. Verder heeft onze eigenzinnige aanpak op het gebied van prijsbeleid en organisatie, gecombineerd met gestroomlijnde automatisering, ertoe bijgedragen dat ons kantoor een bijzondere positie heeft verworven in de wijde omgeving.
Ons kantoor heeft vestigingen in Molenaarsgraaf en Arkel met in totaal een vijftigtal medewerkers, waaronder drie notarissen. Er heerst een prettige informele werksfeer waar volop ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Functie omschrijving

De afdeling financiële administratie is binnen Van Leussen Van den Broek Notarissen verantwoordelijk voor zowel de kantooradministratie als voor de derdengeldenadministratie. Daarnaast ondersteunt deze afdeling leidinggevenden in hun werk, bewaakt bedrijfsprocessen en is de laatste schakel in de controle ten aanzien van de financiële afwikkeling van dossiers.

In deze functie houd jij je bezig met o.a. de debiteuren- en crediteurenadministratie. Je bent verantwoordelijk voor het inboeken van het kasboek, de crediteuren/ debiteuren en de bankafschriften, naast een aantal administratieve en uitvoerende taken ter ondersteuning van de organisatie. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van overige administratieve werkzaamheden, zoals het verwerken van stukken ten behoeve van het Kadaster, het aanmaken van betalingsopdrachten, het registreren van de financiële feiten en controlewerkzaamheden. Tevens ben je de back-up van de telefonistes en beantwoord je binnenkomende telefoongesprekken indien noodzakelijk. In deze functie rapporteer je aan de hoofd-boekhouding.

Functie eisen

– Een boekhoudkundig afgeronde studie, aangevuld met enige werkervaring in een vergelijkbare functie;
– Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
– Voldoende ervaring met geautomatiseerde administratiesystemen;
– Professionele instelling en besef van het algehele bedrijfsbelang;
– Nauwkeurig, accuraat en flexibel;
– Zelfstandig en heeft verantwoordelijkheidsgevoel.

Arbeidsvoorwaarden

Van Leussen Van den Broek Notarissen biedt jou een uitdagende functie in een professioneel, informeel bedrijf. De lijnen zijn kort en de interne communicatie is open en duidelijk. Hard werken, maar ook de successen met elkaar vieren, dat is waar wij voor staan. Werken bij Van Leussen Van den Broek betekent werken voor een organisatie waar je trots op kunt zijn! Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand.

Ben jij die fulltime (37,5 uur) professional die mee wilt werken aan het succes van Van Leussen Van den Broek Notarissen? Verstuur jouw CV voorzien van korte motivatie middels onderstaande link:
http://www.reccen.nl/vacatures/financieel/boekhouder

Jouw reactie wordt binnen enkele dagen in behandeling genomen. De uiterste reactietermijn is 22 november 2012.

Advertenties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: