Vacature Productmanager Technische Opleidingen in Delft

Bedrijfsprofiel

Stichting PostAcademisch Onderwijs (PAO) in Delft organiseert jaarlijks ruim 120 cursussen en opleidingen voor afgestudeerden die werkzaam zijn in de techniek. Stichting PostAcademisch Onderwijs werkt nauw samen met de technische universiteiten en andere organisaties waar nieuwe kennis ontwikkeld wordt. PAO verzorgt opleidingen in de bouw en infrastructuur. PAO-Techniek verzorgt cursussen en opleidingen in onder andere de vakgebieden werktuigbouwkunde, technical management, procestechnology.

Functie omschrijving

Ons team bestaat uit 14 personen en wegens uitbreiding van onze activiteiten bij PAO- Techniek zijn wij op zoek naar een Product Manager Technische Opleidingen.

Je wordt verantwoordelijk voor de vakgebieden elektrotechniek, energietechniek en technische informatica. Als accountmanager verkoop je de cursussen en opleidingen binnen de aan jouw toegewezen vakgebieden. Als productmanager bepaal je een deel van onze cursussen en opleidingen. Planning, realisatie, prijsstelling en uitbreiding van ons cursusaanbod zijn jouw verantwoordelijkheden. Je onderhoudt contacten met kennisinstellingen, docenten, cursusleiders, klanten en prospects. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de jou toegewezen programmaraden, onze denktanks. Verder fungeer je als kennismakelaar en stuur je functioneel de afdeling marketing aan. Je vertegenwoordigt PAO Techniek op beurzen, congressen, beroepsverenigingen en breidt zo ons netwerk uit. Allianties en samenwerkingsverbanden smeden vind je een uitdaging. Je werkt nauw samen met je collega account/productmanager.

Functie eisen

• Een afgeronde academische of hbo-opleiding in één van de vakgebieden elektrotechniek, energietechniek, technische informatica, meet- en regeltechniek of werktuigbouwkunde.
• Minstens 5 jaar werkervaring in het betreffende vakgebied hebt waarin technische- en commerciële taken tot je functie behoorden.
• Dat de termen Motion control, High Voltage, Vermogenselektronica en Smart Grids je bekend zijn.
• Dat je in staat bent om de opleidingsbehoefte van klanten scherp in beeld te krijgen en daar producten voor weet te ontwikkelen.
• Dat je een goed beeld hebt van markten, marktpartijen en ontwikkelingen binnen de vakgebieden en beschikt over een relevant professioneel netwerk.
• Dat je kansen omzet in acties, verantwoordelijkheid durft te nemen, goed kunt samenwerken, oog hebt voor detail en communicatief sterk bent.
• Dat je affiniteit met (na)scholing en kennisoverdracht hebt.

Arbeidsvoorwaarden

• Salaris + secundaire arbeidsvoorwaarden afgeleid van de CAO-Nederlandse Universiteiten.
• Afhankelijk van het bedrijfsresultaat van de Stichting PAO een eindejaarsuitkering.
• Een goede pensioenregeling.
• Een prettige en informele werksfeer.
• Ruimte voor eigen initiatief en eigen ontwikkeling.
• De mogelijkheid om thuis/flexibel te werken.

Voor inhoudelijke vragen over de vacature Product Manager Technisch Opleidingen kan je contact opnemen met Luc Willems op 06-41297624.

Interesse? Solliciteer dan direct via deze link:
http://www.reccen.nl/vacatures/techniek/productmanager-technische-opleidingen

Solliciteren kan tot 10 november 2012. Binnen enkele werkdagen wordt jouw sollicitatie in behandeling genomen.

Advertenties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: