Vacature .NET Developer bij Actuera, Capelle aan den Ijssel

Functieomschrijving
Voor de afdeling Software Product Factory zijn wij op zoek naar een .NET Developer.

Als .NET Developer ben je binnen de afdeling verantwoordelijk voor het ontwikkelen van software binnen de .Net ontwikkelstraat, waarbij wordt gewerkt op basis van een Agile aanpak. De werkzaamheden bestaan uit zowel onderhoud als nieuwbouw op de bestaande .Net-(web)applicaties, alsmede het uitvoeren van systementesten en documenteren. Daarbij kun je op basis van theorie, ervaring en pragmatiek de juiste balans vinden tussen architectonische principes, onderhoudbaarheid, performance en beschikbare tijd.

Functie eisen
• Een afgeronde HBO opleiding, studierichting informatica.
• Passie voor softwareontwikkeling.
• Grondige kennis en ervaring van ASP.Net 4.
• Kennis en ervaring met informatietechnologie, zoals Web Services en XML.
• Kennis en ervaring met SQL server, T-SQL, jQuery en javascript.
• Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
• Kennis en ervaring met SCRUM, ASP.Net MVC3, Entity Framework 4 en/of AccuRev is een pré.

Kerncompetenties
• Analytisch en probleemoplossend denkvermogen
• Kwaliteitsgerichtheid
• Resultaatgerichtheid
• Samenwerken
• Gedrevenheid en ambitie

Bedrijfsprofiel
Actuera is dé onafhankelijke specialist in softwareapplicaties voor pensioen- en levensverzekeringsproducten. Met net zo veel verstand van de business als van de techniek. Er wordt gewerkt vanuit een sterke betrokkenheid met de opdrachtgevers: Pensioenfondsen, Verzekeraars, Uitvoerders en Bedrijfstakken, gericht op een gewaardeerde en langdurige samenwerking.
Actuera is een jong en dynamisch bedrijf waar een ongedwongen sfeer heerst en veel eigen verantwoordelijkheid van de medewerkers wordt verwacht. Wij hebben een gezonde ambitie en bouwen aan de toekomst van Actuera door goed partnerschap met onze relaties en het bieden van uitdagingen en ontwikkelingsmogelijkheden aan onze medewerkers. Een professionele attitude staat bij ons hoog in het vaandel.

Arbeidsvoorwaarden
Actuera gaat verder dan alleen het aanbieden van een uitdagende functie. De cultuur kenmerkt zich door professionaliteit met ruimte voor een informele omgangsvorm, open communicatie en een prettig werkklimaat. Medewerkers worden regelmatig geïnformeerd over ontwikkelingen en binnen een OR omgeving houden we de belangen van werknemer en werkgever in balans.

Actuera biedt een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden dat meegroeit met je ambities en carrièrepad. Daarnaast hecht Actuera veel waarde aan een goede balans tussen de privé omgeving en de arbeidsomgeving. Daarom biedt Actuera flexibiliteit, waaronder variabele werktijden en mogelijkheden van thuiswerken. In goed overleg zijn er genoeg mogelijkheden om werken en leven op een leuke manier te combineren.

Wil jij werken in een jong en dynamisch bedrijf waar een ongedwongen sfeer heerst en waar veel eigen verantwoordelijkheid wordt verwacht van de medewerkers? Ben jij die persoon met stijl en karakter die met je kwaliteiten en ervaring Actuera kan ondersteunen om haar ambities waar te maken? Verstuur jouw c.v. naar recruitment@reccen.nl of neem voor meer informatie contact op met Michiel van Beek op telefoonnummer 0184-425141.

Advertenties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: