Vacature Accountmanager Adem- en Gehoorbescherming in Barendrecht

Bedrijfsprofiel
Moldex-Metric AG & Co. KG is een succesvolle, middelgrote onderneming. Op het gebied van adem- en gehoorbeschermingsproducten hebben zij zich tot één van de internationale marktleiders ontwikkeld.
Als specialist voor innovatieve ademhalings- en gehoorbescherming bieden zij zowel een assortiment stofmaskers, volgelaatmaskers en halfgelaatsmaskers aan, als wel een breed assortiment gehoorbeschermingsproducten met keuze uit disposables of herbruikbare producten.
Moldex Benelux wordt vertegenwoordigd door een kleine club mensen vanuit een mooi kantoorpand te Barendrecht. Professionaliteit, openheid, teamspirit, enthousiasme en gelijkwaardigheid voeren de boventoon binnen de organisatie.
Functieomschrijving
Moldex wil het verkoopgebied Nederland, dat in de afgelopen jaren is opgebouwd en zeer goed verzorgd, in nieuwe handen geven. Met jouw inzet wordt de ondersteuning van het distributienetwerk verder ontwikkeld en de contacten bij de industriële eindgebruiker versterkt.

Binnen Nederland ben je verantwoordelijk voor je eigen verkoopresultaten. Je bent proactief bezig met het behouden, verder uitbouwen van bestaande klanten en het verwerven van nieuwe klanten. Je praat met een grote verscheidenheid aan (potentiële) klanten, dit kunnen zijn distributeurs en industriële eindgebruikers. Deze bevinden zich in een diversiteit aan bedrijfstakken.

Jouw taken & verantwoordelijkheden bestaan uit het:

– Beheren en verder uitbouwen van bestaande klanten;
– Actief benaderen van nieuwe klanten;
– Geven van een kwalitatief goed advies;
– Rapporteren aan de General Manager Benelux.

Functie eisen
Wij zijn op zoek naar een gedreven sales professional met flair, creativiteit en een resultaatgerichte ondernemersgeest, die in staat is zelfstandig het netwerk verder te ontwikkelen. Een commerciële en doortastende netwerker die kan fungeren als klankbord en business partner richting opdrachtgevers en collega’s, die samen wil werken om de groei van Moldex te realiseren.

– HBO werk- en denkniveau (opleiding is geen must);
– Commerciële ervaring in de industriële tak is een pre;
– De drang om te scoren;
– Een grote passie voor het sales vak.

Arbeidsvoorwaarden
Moldex biedt jou een afwisselende en verantwoordelijke functie in een prettige omgeving. Het verkoopteam opereert intern in informele sfeer en staat open voor nieuwe ideeën. Een auto, laptop en telefoon worden uiteraard tot jouw beschikking gesteld, daarnaast kun je rekenen op een prima beloning!

Wanneer wij je interesse hebben gewekt zien wij uit naar je sollicitatie en C.V. Deze kun je versturen naar recruitment@reccen.nl (de organisatie die Moldex helpt bij de administratieve afhandeling). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michiel van Beek op telefoonnummer 0184-425141.

De procedure loopt tot 4 augustus 2012.
Jouw sollicitatie wordt binnen enkele werkdagen in behandeling genomen.

Advertenties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: