Vacature ICT Servicedesk Medewerker in Gorinchem

Functieomschrijving
De afdeling ICT is verantwoordelijk voor de automatisering van de aangesloten dakbedekkingsbedrijven en aanverwante vennootschappen. Als ICT Servicedeskmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor deze bedrijven. Je bent verantwoordelijk voor het werkplekbeheer (ongeveer 200 werkplekken) op meerdere werklocaties. Daarnaast zorg je voor de juiste registratie in het Servicedesk-systeem en stel je instructies en handleidingen op. Als ICT Servicedeskmedewerker werk je nauw samen met het team, maar voer je ook zelfstandig je werkzaamheden uit. Het team bestaat uit een ICT-manager, ICT-specialist, ICT Servicedeskmedewerker(s) en een Systeembeheerder. Van een storingsdienst buiten kantoortijd is geen sprake.

Bedrijfsprofiel
Dakfacilities is de dienstverlenende organisatie van enkele vooraanstaande bedrijven uit de dakenbranche op het gebied van ICT, financiën, personeelszaken, kwaliteit & techniek, productontwikkeling en marketing. Deze bedrijven genereren gezamenlijk een omzet van ongeveer € 75 mln. Alle bedrijven kenmerken zich door hun eigen expertise, maar zijn verbonden door de kernwaarden: toonaangevend, enthousiast, open en betrokken. De ongeveer 450 medewerkers voelen zich nauw verbonden met onze informele organisatie, hebben plezier in hun werk en streven naar resultaat. Daar krijgen ze ook wat voor terug. Van goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden tot werkgerelateerde opleidingen en carrièremogelijkheden
Functie eisen
De persoon die wij zoeken heeft een hbo diploma (bij voorkeur informatica) met enige werkervaring, bij voorkeur binnen een Microsoft omgeving. Een enthousiaste, klantgerichte en gedreven werkhouding is belangrijk. Het bezit van rijbewijs B is een vereiste.

Graag zien we in jou de volgende eigenschappen terug:
– uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
– servicegericht
– creatief
– flexibel
– probleemoplossend

Arbeidsvoorwaarden
Dakfacilities biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Werken bij Dakfacilities betekent werken in een prettige omgeving bij een solide organisatie waar ontwikkeling en groeimogelijkheden gestimuleerd worden. Deze functie is zeer divers en leerzaam, doordat je verantwoordelijke bent voor verschillende bedrijven en systemen. Alle facetten van ICT-beheer komen aan bod.

Is dit profiel jou op het lijf geschreven en ben je nieuwsgierig geworden naar deze organisatie? Verstuur voor 23 juli jouw C.V. naar recruitment@reccen.nl.
Jouw sollicitatie wordt binnen enkele werkdagen in behandeling genomen.

Advertenties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: