Vacature Manager P&O in Gorinchem

Bedrijfsprofiel
Dakfacilities is de dienstverlenende organisatie van enkele vooraanstaande bedrijven uit de dakenbranche op het gebied van ICT, financiën, personeelszaken, kwaliteit & techniek, productontwikkeling en marketing. Deze bedrijven genereren gezamenlijk een omzet van in totaal ongeveer € 75 mln. Alle bedrijven kenmerken zich door hun eigen expertise, maar zijn verbonden door de kernwaarden: toonaangevend, enthousiast, open en betrokken. De ongeveer 450 medewerkers voelen zich nauw verbonden met onze informele organisatie, hebben plezier in hun werk en streven naar resultaat. Daar krijgen ze ook wat voor terug. Van goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden tot werkgerelateerde opleidingen en carrièremogelijkheden.

Functieomschrijving
Voor de afdeling P&O op ons hoofdkantoor in Gorinchem zijn wij op zoek naar een fulltime Manager P&O.
Tot jouw takenpakket behoort het aansturen van de afdeling P&O en het adviseren van het management en directie. Hierbij kun je denken aan taakgebieden als ziekteverzuim, werving & selectie, vitaliteit op de werkvloer, maar ook aan de implementatie van een nieuw ERP pakket met de bijhorende digitaliseringslag. De afdeling P&O bestaat uit vijf personen. Het team dat je aanstuurt bestaat uit een salarisadministrateur, een personeelsfunctionaris en twee medewerkers P&O. Hiërarchisch word je aangestuurd door de financieel directeur. De manager P&O staat midden in de organisatie en heeft hierin een initiërende en verbindende rol en is in staat om een vertaalslag te maken van de visie naar de praktijk.

Functie eisen
Dakfacilities zoekt een ervaren zelfstandige passievolle professional die stevig in zijn schoenen staat. De persoon die wij zoeken heeft ten minste een afgeronde hbo-opleiding aangevuld met 6 tot 8 jaar ervaring in een adviserende functie. Duidelijk communiceren, kordaat en pragmatisch optreden zijn tevens eigenschappen waaraan de nieuwe hoofd P&O moet voldoen. Herkenning in de kernwaarden open, enthousiast, servicegericht en betrokken is een absolute voorwaarde, evenals de wens om in een dynamische en innovatieve organisatie te werken.

Landelijke reisbereidheid met standplaats Gorinchem en beschikbaarheid van vijf dagen per week (40 uur) zijn vereisten.

Arbeidsvoorwaarden
Dakfacilities biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak, een Iphone en een goede bonusregeling.
Werken bij Dakfacilities betekent werken in een prettige omgeving bij een solide organisatie waar ontwikkeling gestimuleerd wordt.

Is dit profiel jou op het lijf geschreven en ben je nieuwsgierig geworden naar deze organisatie? Verstuur voor 16 juli jouw c.v. naar recruitment@reccen.nl.

Advertenties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: