Vacature Operations Assistant met doorgroeimogelijkheden (Trainee) in Klundert

Functieomschrijving
Ryano is op zoek naar een Operations Assistant. Iemand die zich verder wil ontwikkelen en een belangrijk sleutelfiguur binnen de organisatie kan en wil worden.
Het leuke aan deze vacante positie is dat jij de kans krijgt om samen met een klein en jong team een eigen operationele afdeling uit te bouwen, dit onder begeleiding van de Operations Manager.
Deze job betekent veel verantwoordelijkheid, afwisseling en spraakmakende projecten waar jij je mee bezighoudt.

In de functie van Operations Assistant houd jij je onder andere bezig met het accepteren van lading, het opstellen van de rittenplanning, het indelen van wagens en het begeleiden van chauffeurs tijdens de uitvoering van de transporten. Je weet zelf ladingen binnen te halen en geeft functioneel leiding aan chauffeurs, die in de Benelux inzetbaar zijn. Daarnaast ben je onderdeel van een operationeel team en ondersteun je de internationale transportplanning waar nodig.

Je bent verantwoordelijk voor de omzetplanning, efficiënte werkaanpak, en zorgt voor een optimale inzet van personeel en voertuigen. Ook draag je zorg voor een correcte en tijdige (administratieve) voorbereiding en afhandeling van dossiers. In deze functie werk je verder nauw samen met technische-, financieel-administratieve- en verkoopafdelingen. Tevens maak je tariefafspraken met verladers en subcontractors.

Bedrijfsprofiel
Ryano Logistics B.V. is een logistieke dienstverlener met specialisatie in zwaar, exceptioneel transport en project logistiek in Europa en het Midden Oosten.
De klanten zijn operationeel in o.a. offshore, heavy constructions, olie-industrie en power industrie. De kracht van Ryano zit in het meedenken met de klant. Het woord “nee” komt dan ook niet in hun woordenboek voor. Ryano biedt haar klanten oplossingen voor alle type logistieke vraagstukken.
Continuïteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn hierbij de sleutel tot succes.
Ryano is een jonge club en er werken professionals met veel passie voor het logistieke vak. De lijnen zijn kort, er worden geen politieke spelletjes gespeeld en iedereen is open en eerlijk.

Functie eisen
Wij zijn op zoek naar iemand met een enorme drive voor het logistieke vak in combinatie met ambitie. Durf jij jouw kop boven het maaiveld uit te steken? Voor deze functie moet je stevig in je schoenen staan. Niets is wat het lijkt; “problemen” zijn vaak niet te voorzien, onduidelijk en ongrijpbaar. Je bent ondernemend, pragmatisch, flexibel, stressbestendig, klantgericht en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel.

• Circa 2 jaar gerichte werkervaring;
• Beschikt over algemene ontwikkeling op hoger niveau;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• Bekend met routes en geografie in de Benelux (Europa pre);
• Kostprijs calculaties en commerciële affiniteit;
• Bereid om kennis te vergaren met betrekking tot toe te passen documenten, vergunningen, douaneformaliteiten (in het bijzonder niet EEG-landen), rijtijdenwetgeving en ondersteunende ICT systemen;
• Bestudeert zaken als nieuwe voorschriften, routes, douanevoorschriften en verkeerstechnieken voor het geven van advies aan cliënten en om collega’s te instrueren;
• Is in chaotische situaties in staat om de juiste prioriteiten te stellen.

Arbeidsvoorwaarden
Ryano biedt jou een unieke positie aan in dynamische en prettige werkomgeving.
Werken bij Ryano in de functie van Operations Assistant betekent werken aan jouw eigen toekomst! Vanuit Ryano krijg jij de juiste begeleiding om de verwachtingen waar te maken.
Naast een uitdagende baan bieden zij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Jouw sollicitatie kun je versturen naar recruitment@reccen.nl, deze wordt direct in behandeling genomen. De uiterste reactietermijn is 11 juli 2012.

Advertenties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: