Vacature Bedrijfswagen Technicus in Utrecht

Functieomschrijving
Wij zoeken een technicus die houdt van het vak en affiniteit heeft met bedrijfsauto’s. Vanzelfsprekend moet je goed met auto’s om kunnen gaan, maar bij SCANIA doe je meer. Als technicus sta je vaak rechtstreeks in contact met de klant. Zo houden wij de lijnen kort en de kwaliteit hoog. Bovendien werk je niet alleen aan bedrijfsauto’s, maar verzorg je ook onderhoud en reparaties aan laadkleppen, koelmotoren, opleggers enzovoorts. Kortom, je bent een “allrounder”.
Bedrijfsprofiel
Scania is een toonaangevende producent van zware bedrijfsauto’s, bussen en industrie- en scheepsmotoren. In Nederland telt de Scania-organisatie ca. 2.500 medewerkers verdeeld over de fabriek in Zwolle en 50 verkoop- en servicevestigingen door heel Nederland. De fabriek in Zwolle is de grootste Scaniafabriek ter wereld.
De onderneming telt wereldwijd bijna 35.000 medewerkers, heeft meerdere fabrieken in Europa en Latijns Amerika en is vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. In 2010 bedroeg de totale gefactureerde omzet SEK 78 miljard en was de nettowinst SEK 9,1 miljard.
Werken bij de SCANIA-organisatie betekent werken met een topproduct, in een dynamische en sterk klantgerichte organisatie. De werksfeer binnen de platte organisatiestructuur is open, informeel, collegiaal en resultaatgericht.
Functie eisen
• Opleiding VBO/LTS-autotechniek of opleiding tot 1ste bedrijfsautotechnicus (bij voorkeur met APK I en STEK-diploma), danwel studerend hiervoor;
•De bereidheid om af en toe in zaterdag-, avond- en standby-dienst te werken;
•Inzet, enthousiasme en servicebereidheid;
•Een collegiale teamspeler.
Arbeidsvoorwaarden
Scania biedt jou een goed salaris en een prima regeling voor overwerk, avond- en standby-diensten. Daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goed prestatiebeloningssysteem, een 13e maand en een aantrekkelijke winstdeling. Ook kennen zij 8% vakantiegeld, 24 vakantie- en 13 ADV dagen en een tegemoetkoming in de studiekosten en gespecialiseerde Scania-cursussen.
Kortom: een interessante functie met ruimte voor eigen initiatief, doorgroeimogelijkheden en een juiste beloning in een flexibele organisatie.

Interesse? Stuur dan direct jouw reactie naar recruitment@reccen.nl.

De uiterste reactietermijn is 9 juli 2012. Jouw reactie wordt binnen enkele werkdagen in behandeling genomen.

Advertenties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: