Vacature Marketing Coördinator in Apeldoorn

Stichting IZZ is in 1977 door werkgevers en werknemers in de zorg opgericht om een zorgverzekering te creëren voor medewerkers in de zorg, op basis van hun zorgbehoeften en de mogelijkheden. Al vijfendertig jaar is IZZ dé zorgverzekeraar van en voor de zorgsector (o.a. ziekenhuizen, verpleging, verzorgingshuizen, thuiszorg, gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg). Met grote kennis van en betrokkenheid bij de zorgsector. Zonder winstoogmerk verzorgt IZZ de ziektekostenverzekering voor bijna 500.000 werknemers, oud-werknemers en hun gezinsleden in deze sector. Tevens bedient IZZ 1.200 instellingen werkzaam in de gezondheidszorg. De omzet van NV IZZ Zorgverzekeraar die namens Stichting IZZ de zorgverzekering uitvoert is circa 1 miljard euro op jaarbasis.

Stichting IZZ heeft een eigen uitvoerend bureau met 12 medewerkers, ondergebracht in dochteronderneming IZZ BV.

IZZ BV is een relatief nieuwe, kleine, flexibele en marktgerichte organisatie die is gevestigd in Apeldoorn. Zij is verantwoordelijk voor de strategie, positionering, product- en procesinnovatie, marketing & communicatie, relatiemanagement en contractmanagement. Daarnaast draagt zij zorg voor de voorbereiding van bestuurlijke besluitvorming in het paritair samengestelde bestuur van Stichting IZZ. Het bestuur bestaat uit vertegenwoordigers van vier werkgevers- en vier werknemersorganisaties en een onafhankelijk voorzitter.

Functieomschrijving
In de functie van Marketing Coördinator houd jij je bezig met het ontwikkelen en realiseren van het Operationeel Marketingplan ten behoeve van de profilering van bestaande en nieuwe producten en programma’s bij bestaande en nieuwe doelgroepen. Denk hierbij aan de (her)positionering van de IZZ regeling en de IZZ programma’s zoals het Vitaliteitsprogramma, het Preventie programma en het Informatieprogramma. . Ook de (door)ontwikkeling van een Instroomprogramma gericht op nieuwe medewerkers in zorginstellingen is een van de taken van de Marketing Coördinator. Algemeen gesteld: de ontwikkeling en (mede) uitvoering van alle marketing- en communicatieactiviteiten inclusief de inzet van media. Het leggen van verbindingen, coördineren en afstemmen van activiteiten binnen de afdeling Marketing en Communicatie en in samenwerking met de afdeling Commercie, is een van jouw belangrijkste taken. Het (bij)sturen op de realisatie van de doelen en bijbehorende commerciële en marketingdoelstellingen, staat hierbij centraal.

Functie eisen
• HBO werk- en denkniveau.
• Opleiding op het gebied van marketing (ten minste NIMA Marketing B).
• Kennis van en ervaring met marketingtheorieën en technieken, voor zowel de consumenten als zakelijke markt.
• Inzicht in de producten en diensten van zorgverzekeraars en bedrijfszorg.
• Kennis van en inzicht in de zorg en (de dynamiek) van de zorgmarkt en sociale zekerheid.
• Het kunnen bewaren van overzicht, prioriteiten weten te stellen en schakelen indien nodig.

Arbeidsvoorwaarden
Werken bij IZZ betekent werken bij een professionele en doelgerichte organisatie in een enthousiast, hecht en zorgzaam team. IZZ biedt jou een uitdagende en zelfstandige baan in een dynamische omgeving met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. In jouw functie is er voldoende ruimte voor eigen ideeën en inbreng. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen.

RECCEN Recruitment Center verzorgt voor Stichting IZZ de eerste selectie. Neem voor meer informatie contact op met Pitty Heijkoop of Michiel van Beek op telefoonnummer 0184-425141. Jouw sollicitatie kun je versturen naar recruitment@reccen.nl, deze wordt direct in behandeling genomen. De uiterste reactietermijn is 3 juli 2012.

Advertenties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: