Vacature Sales Engineer Industrie (Binnendienst) in Groot-Ammers

Functieomschrijving
In de fulltime functie van sales engineer binnendienst ben je primair verantwoordelijk voor offreren en verkopen van projecten. Het grootste deel van jouw tijd ben je actief bezig met het uitwerken en opvolgen van offertes, telefonische en (technisch inhoudelijke) verkoop van en advisering aan jouw klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van bestaande relaties. Om de doelstellingen te kunnen verwezenlijken signaleer je ontwikkelingen en mogelijkheden in de markt en speel je hier proactief op in. Je beheerst het verkoopproces; legt de contacten, analyseert mogelijkheden en begeleidt en ondersteunt het offerte- en ordertraject. Je werkt in deze functie nauw samen met de verkoop buitendienst welke jij op zeer professionele wijze ondersteunt.

Bedrijfsprofiel
Alara-Lukagro in Groot-Ammers (circa 80 medewerkers), is een sterk groeiende, internationaal opererende specialist op het gebied van Noise Control Solutions. Alara-Lukagro richt zich op het elimineren van geluids- en trillingsoverlast in o.a. industrie, offshore, utiliteitsbouw en infrastructuur. Alara-Lukagro biedt totaaloplossingen op maat: van toepassingsgericht advies tot en met productie en installatie.
De verkooporganisatie richt zich op de verkoop van projecten en componenten aan klanten in binnen- en buitenland. De afdeling telt 9 medewerkers en wordt aangestuurd door de commercieel directeur. De doelgroepen zijn industrie en bouw. Voor deze doelgroepen levert Alara-Lukagro naast componenten, voornamelijk oplossingen op maat, turnkey projecten die volledig in het product of proces van de klant worden geïntegreerd.

Functie eisen
Je functioneert op MBO/HBO niveau en hebt een technische (werktuigbouwkundige) en commerciële achtergrond. Je bent bekend in de wereld van de industriële akoestiek of aanverwant vakgebied. Een achtergrond binnen sales of projectengineering in dit vakgebied vormt een goede aansluiting. Je weet met jouw technische kennis toegevoegde waarde te bieden. Je bent creatief en innovatief wanneer het gaat om het leveren van oplossingen en maatwerk. Gezien de verscheidenheid en gelijktijdigheid van de projecten en de dynamiek in de organisatie, zijn wij op zoek naar iemand die in staat is om het overzicht te houden, prioriteiten te stellen en snel te schakelen. Als persoon ben je proactief, energiek, commercieel en flexibel. Jouw communicatieve en contactuele vaardigheden zijn uitstekend; Je weet op prettige en duidelijke wijze de klant en collega’s te informeren en te adviseren. Kennis van de Engelse of Duitse taal is een pre.

Arbeidsvoorwaarden
Alara-Lukagro biedt jou een uitdagende functie in een dynamische omgeving. Het is een platte organisatie met korte
lijnen en Alara kent een prettige, informele en open werksfeer. Je komt te werken in een enthousiast team dat voor elkaar klaar staat wanneer nodig. Werken bij Alara betekent concurrerende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en aan jouw eigen ontwikkeling wordt ook gedacht; Hierbij kun je denken aan studie faciliteiten en interne doorgroeimogelijkheden. Alara gaat met de tijd mee en een goede balans in jouw werk en privé is hierbij vanzelfsprekend.

Wil jij een inhoudelijke functie bij een gerenommeerde en stabiele organisatie die zich bezighoudt met spraakmakende projecten? RECCEN Recruitment Center verzorgt voor Alara-Lukagro de eerste selectie. Neem voor meer informatie contact op met Pitty Heijkoop op telefoonnummer 0184-425141. Jouw sollicitatie kun je versturen naar recruitment@reccen.nl, deze wordt direct in behandeling genomen.
De uiterste reactietermijn is 19 juni 2012.

Advertenties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: