Vacature Sales Engineer Bouw (Binnendienst) in Groot-Ammers

Functieomschrijving
In deze fulltime functie ben je primair verantwoordelijk voor de verkoop van componenten aan de bouw en industrie (geluidisolerende deuren, geluiddempende roosters, trillingsdempers, geluidsmaskering etc.). Het grootste deel van de tijd ben je actief bezig met de telefonische (en technisch inhoudelijke) verkoop van en advisering aan jouw klanten en het uitwerken/afwikkelen van offertes en opdrachten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van bestaande relaties. Je beheerst het verkoopproces; legt de contacten, analyseert mogelijkheden en begeleidt en ondersteunt het of-ferte- en ordertraject. Je werkt in deze functie nauw samen met de verkoop buitendienst welke jij op zeer professionele wijze ondersteunt.

Bedrijfsprofiel
Alara-Lukagro in Groot-Ammers (circa 80 medewerkers), is een sterk groeiende, internationaal opererende specialist op het gebied van Noise Control Solutions. Alara-Lukagro richt zich op het elimineren van geluids- en trillingsoverlast in o.a. industrie, offshore, utiliteitsbouw en infrastructuur. Alara-Lukagro biedt totaaloplossingen op maat: van toepassingsgericht advies tot en met productie en installatie.
De verkooporganisatie richt zich op de verkoop van projecten en componenten aan klanten in binnen- en buitenland. De afdeling telt 9 medewerkers en wordt aangestuurd door de commercieel directeur. De doelgroepen zijn industrie en bouw. Voor deze doelgroepen levert Alara-Lukagro naast componenten, voornamelijk oplossingen op maat, turnkey projecten die volledig in het product of proces van de klant worden geïntegreerd.

Functie eisen
Je bent een gedreven, enthousiaste relatiebouwer met goede commerciële en communicatieve vaardigheden. Je weet een klantvraag te specificeren en je bent creatief in het meedenken als het gaat om oplossen van (technische) problemen bij klanten. Jouw commerciële drive om deals af te sluiten is één van jouw sterke punten. Bovendien schep je genoegen in het uitbouwen van bestaande relaties. Je opereert op MBO of HBO niveau en hebt gedegen commerciële ervaring op het gebied van bouwakoestiek. Als persoon ben je proactief, energiek en flexibel; Je weet goed om te gaan met dynamiek en veranderende omstandigheden.

Arbeidsvoorwaarden
Alara-Lukagro biedt jou een uitdagende functie in een dynamische omgeving. Het is een platte organisatie met korte
lijnen en Alara kent een prettige, informele en open werksfeer. Je komt te werken in een enthousiast team dat voor elkaar klaar staat wanneer nodig. Werken bij Alara betekent concurrerende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en aan jouw eigen ontwikkeling wordt ook gedacht; Hierbij kun je denken aan studie faciliteiten en interne doorgroeimogelijkheden. Alara gaat met de tijd mee en een goede balans in jouw werk en privé is hierbij vanzelfsprekend.

Wil jij een inhoudelijke functie bij een gerenommeerde en stabiele organisatie die zich bezighoudt met spraakmakende projecten? RECCEN Recruitment Center verzorgt voor Alara-Lukagro de eerste selectie. Neem voor meer informatie contact op met Pitty Heijkoop op telefoonnummer 0184-425141. Jouw sollicitatie kun je versturen naar recruitment@reccen.nl, deze wordt direct in behandeling genomen.
De uiterste reactietermijn is 19 juni 2012.

Advertenties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: