Vacature Accountmanager Industrie (Buitendienst) in Groot-Ammers

Functieomschrijving
Je werkt zelfstandig en in teamverband aan verschillende (complexe) projecten en bent primair verantwoordelijk voor het commercieel en technisch uitwerken van complete, omvangrijke projecten, het uitbrengen van offerten en binnenhalen van opdrachten. Je bezoekt klanten en potentiële relaties en vertaalt de wensen en behoeften naar een technisch/commerciële totaaloplossing op maat, afgestemd op de productmogelijkheden van Alara-Lukagro. Na bevestiging van de opdracht wordt het project overgedragen aan de afdeling engineering voor verdere afwikkeling. Je bewaakt de projectplanning, zodat afgesproken levertijden gehaald worden en zorgt dat projecten binnen budget blijven. Verder draag je zorg voor de benodigde informatiestromen om de projecten effectief en efficiënt af te handelen. In samenwerking met afdeling engineering houd je gedurende het project contact met klanten. Je bent actief bij (akoestische) adviesbureaus, projectbureaus, ingenieursbureaus, OEM-ers en eindklanten. Je rapporteert aan de commercieel directeur.

Bedrijfsprofiel
Alara-Lukagro in Groot-Ammers (circa 80 medewerkers), is een sterk groeiende, internationaal opererende specialist op het gebied van Noise Control Solutions. Alara-Lukagro richt zich op het elimineren van geluids- en trillingsoverlast in o.a. industrie, offshore, utiliteitsbouw en infrastructuur. Alara-Lukagro biedt totaaloplossingen op maat: van toepassingsgericht advies tot en met productie en installatie.
De verkooporganisatie richt zich op de verkoop van projecten en componenten aan klanten in binnen- en buitenland. De afdeling telt 9 medewerkers en wordt aangestuurd door de commercieel directeur. De doelgroepen zijn industrie en bouw. Voor deze doelgroepen levert Alara-Lukagro naast componenten, voornamelijk oplossingen op maat, turnkey projecten die volledig in het product of proces van de klant worden geïntegreerd.

Functie eisen
Je functioneert op HBO niveau en hebt een technische (werktuigbouwkundige) en commerciële achtergrond. Je hebt ervaring opgedaan op het gebied van industriële akoestiek of aanverwant vakgebied. Een achtergrond binnen sales of projectengineering in dit vakgebied vormt een goede aansluiting. Je weet met jouw technische kennis toegevoegde waarde te bieden. Je bent creatief en innovatief wanneer het gaat om het leveren van oplossingen en maatwerk. Gezien de verscheidenheid en gelijktijdigheid van de projecten en de dynamiek in de organisatie, zijn wij op zoek naar iemand die in staat is om het overzicht te houden, prioriteiten te stellen en snel te schakelen. Als persoon ben je proactief, energiek, commercieel en flexibel. Jouw communicatieve en contactuele vaardigheden zijn uitstekend; Je weet op prettige en duidelijke wijze de klant en collega’s te informeren, te adviseren en opdrachten af te sluiten. Kennis van de Engelse taal is vanzelfsprekend.

Arbeidsvoorwaarden
Alara-Lukagro biedt jou een uitdagende functie in een dynamische omgeving. Het is een platte organisatie met korte
lijnen en Alara kent een prettige, informele en open werksfeer. Je komt te werken in een enthousiast team dat voor elkaar klaar staat wanneer nodig. Werken bij Alara betekent concurrerende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto, laptop en mobiele telefoon van de zaak. Aan jouw eigen ontwikkeling wordt ook gedacht; hierbij kun je denken aan studie faciliteiten en interne doorgroeimogelijkheden. Alara gaat met de tijd mee en een goede balans in jouw werk en privé is hierbij vanzelfsprekend.

Wil jij een inhoudelijke functie bij een gerenommeerde en stabiele organisatie die zich bezighoudt met spraakmakende projecten? RECCEN Recruitment Center verzorgt voor Alara-Lukagro de eerste selectie. Neem voor meer informatie contact op met Pitty Heijkoop op telefoonnummer 0184-425141. Jouw sollicitatie kun je versturen naar recruitment@reccen.nl, deze wordt direct in behandeling genomen.
De uiterste reactietermijn is 19 juni 2012.

Advertenties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: