Vacature Reliability Engineer in Rotterdam

Functieomschrijving
Als Reliability Engineer binnen de afdeling Maintenance & Projects ben je verantwoordelijk voor de asset utilisation van de installaties. Met als kerntaak het opstellen en optimaliseren van het preventieve onderhoudsprogramma van de installaties en productieprocessen met als doel de betrouwbaarheid te verhogen en de kosten te verlagen conform o.a. de GMP/HSE voorschriften. Maar ook het identificeren van andere optimalisatie mogelijkheden in dit kader. Het initiëren en leiden van improve projecten hoort hierbij.

Kerntaken
• Borgen van de technische kwaliteit van alle installaties en productieprocessen en verbeteren door preventieve fouten te voorkomen.
• Kritische analyses uitvoeren, verricht FMEA studies, verzorgt storingsanalyses en zet een preventief onderhoudsprogramma op. Bepalen van critical en capital spare parts.
• Rapporteren aan het management met betrekking tot de voortgang van de uitvoering van het preventieve onderhoudsprogramma en pro-actief ondersteunen van de Manager Maintenance & Projecten met het opstellen van het onderhoudsbudget.
• Pro-actief initiëren van restlevensduurstudies en het verbeteren van turn around intervallen. Ook hou je je bezig met improve plant projecten
• Bepalen van correctieve en preventieve maintenance kosten en structureel evalueren en rapporteren

Bedrijfsprofiel
Emerald Kalama Chemical BV creëert oplossingen die voeding, bescherming en prestaties verbeteren. Eindmarkten zijn o.a. voedings- en gezondheidsproducten voor mens en dier, producten voor persoonlijke verzorging, geneesmiddelen, auto’s, coatings en verf, elektronica, life protection en producten voor de bouw. De positie is gesitueerd binnen een complexe productiesite in Rotterdam nabij Rozenburg en ondergebracht binnen de afdeling Maintenance & Projecten. Het betreft een volcontinubedrijf, opgebouwd uit divers unitoperations die vanuit de meetkamer aangestuurd en bewaakt worden d.m.v. een procesbesturingssysteem. De processtappen bestaan uit een oxidatie met diverse bijproducten, een complexe destillatie en extracties. Daarnaast zijn er utilities zoals verwarmings- en verbrandingsunits, koelunits, energie- en gasvoorzieningen, kooladsorptie-unit en afvalwaterzuiverings-installaties.

Functie eisen
Technische Hbo + Een technisch bedrijfskundige vervolgopleiding. 5 -10 jaar ervaring binnen maintenance omgeving. Kennis van GMP (Good Manufactoring Practice) en EHS (Environment/Health& Safety), Analystisch vermogen; gewend om multi-disciplinair een trekkersrol te vervullen. Ervaring met het opstellen van onderhoudsprogramma s en bekend met RE analyses en tools zoals RCM Six Sigma en TPM. Je bent communicatief vaardig, hebt een proactieve houdingen en bent resultaatgericht.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris is marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden bestaan uit 40 vakantiedagen incl. ATV. Daarnaast wordt onder andere geboden een prima pensioenregeling, collectieve ziektekostenregeling en uitstekende scholing- en opleidingsmogelijkheden.

Interesse? Verstuur je c.v. voor 8 mei 2012 naar recruitment@reccen.nl .
Reacties worden direct in behandeling genomen.

Advertenties
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: