Vacature Financieel Administratief Medewerker in regio Raamsdonksveer

Functieomschrijving
In deze functies ben je met name bezig aan de voorkant van de financiële administratie en binnen organisaties met meerdere bv’s. Het betreft bijvoorbeeld het aanmaken van verkoopfacturen, de bijbehorende debiteurenadministratie en beheer. En het ondersteunen van de collega’s op het gebied van de inkoopadministratie. Het coderen en inboeken van facturen. Het laten aftekenen door de diverse managers en deze wijzen op de deadlines. Het uitzoeken van tussenrekeningen en wegboeken van verschillen. Het maken van diverse overzichten en het aanleveren van gegevens voor de BTW aangifte en periode afsluitingen.
Je hebt in deze functies veel contact met klanten en leveranciers, maar ook intern met andere afdelingen.
Het kan zijn dat je naast financiële taken, ook administratieve taken erbij krijgt, zoals contractbeheer, samenstellen van dossiers of archiveren.

Bedrijfsprofiel
Brainfish is een Werving en Selectiebureau met een persoonlijke aanpak gevestigd in Gorinchem en met als specialisme de bemiddeling van financieel personeel. Voor meer info zie http://www.brainfish.nl

Voor een aantal leuke internationale opdrachtgevers in Noord-Brabant ben ik op zoek naar allround financieel administratief medewerkers.

Mocht je interesse hebben, dan kunnen we samen in een persoonlijke kennismaking ontdekken welke werkgever het beste bij jou past.

Functie eisen
In deze functies ben je onderdeel van een leuk team, dat op een goede manier met elkaar samenwerkt en elkaars werkzaamheden kan overnemen. Je valt onder de verantwoordelijkheid van de hoofd financiële administratie. Ik zoek mensen met de volgende persoonlijke eigenschappen; communicatief vanwege de externe en interne contacten die deze functies met zich mee brengen, nauwkeurig en proactief, omdat je mee kunt denken over zaken die eventueel anders kunnen. Binnen deze organisaties hangt een informele en directe manier van communiceren. Het is belangrijk dat je tegen feedback kunt en er ook iets mee doet. Er heerst op deze afdelingen een leuke sfeer, maar er moet ook hard gewerkt worden om de deadlines te halen.

Voor deze functies ben ik op zoek naar kandidaten met een afgeronde financiële MBO opleiding en circa 3 jaar relevante werkervaring. Het betreffen fulltime en vaste functies, waarbij je direct in dienst komt van de opdrachtgever.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris ligt, afhankelijk van je leeftijd en ervaring, tussen € 2000 en € 2300 bruto per maand.

Mocht je interesse hebben, mail dan je cv en motivatie voor 24 februari naar recruitment@reccen.nl
Mocht de termijn verstreken zijn, neem dan telefonisch contact met ons op om na te gaan of deze vacatures nog vacant zijn.

Advertenties
  • Toos van Mook
  • 25 april 2012

  Ik krijg deze vacature vandaag in mijn mailbox (25-04-2012) Februari is al lang voorbij, klopt er hier iets niet met de datum of heb ik een oude vacature ontvangen?

   • hans ten velde
   • 9 mei 2012

   ik zou graag voor deze functie in aanmerking willen komen, kun je mij mailen hoe ik hierop moet reageren.

  • Daniëlle Loonen
  • 15 mei 2012

  Ik zou graag voor deze functie in aanmerking komen. Graag contact met me opnemen

 1. Dag Danielle,

  Graag zou ik voor deze functie in aanmerking willen komen. De werkzaamheden genoemd in de functieomschrijving komen mij bekend voor.
  Met name heb ik ervaring in uitzoeken van verschillen tussen sub-administraties en de balans.
  Ook de correcties hierop d.m.v. journaalposten zijn door mij gedaan.Ook het inboeken van in- en verkoopfakturen zijn mij bekend.

  Laat iets weten en ik mail direct mijn c.v..

  Groeten

  Hans ten Velde

 1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: